Ons Team

Met veel trots presenteren wij u het volledige team van Tandartspraktijk Peter van Houten

Peter van Houten (tandarts)

Peter is in 1979 afgestudeerd aan de GU te Amsterdam. Hierna heeft hij 5 jaar in een groepspraktijk gewerkt in Amsterdam. Aansluitend heeft Peter de praktijk van tandarts Tollenaar in Uithoorn overgenomen. In 1994 is hij gestart met het volgen van diverse opleidingen orthodontie. In 1995 is hij daarnaast begonnen met het behandelen van orthodontie-patienten.

Judith Langius (tandarts)

Judith Langius is in september 2009 afgestuurd aan de ACTA (VU te Amsterdam). Sinds januari 2010 is zij werkzaam als algemeen practicus in de praktijk op de maandag en woensdag. De overige dagen is ze werkzaam in een tandartspraktijk in Almere. In 2011 heeft ze zes maanden gewerkt in een praktijk voor kindertandheelkunde.

Sarah Said Afellad (tandarts)

Sarah is tandarts en in 2015 afgestudeerd in Amsterdam. Werkt op maandag en dinsdag en is daarnaast werkzaam in Hoofddorp.

Ageeth Piké (assistente)

Ageeth is preventie-en orthodontie-asisstente. Zij werkt vanaf het allereerste begin in onze praktijk en is met recht “Chef de Clinique”. Ageeth werkt op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag.

Judith Nuy (assistente)

Judith is preventie-assistente en al meer dan 30 jaar tandartsassistente. In onze praktijk is zij de specialiste op het gebied van het bleken van tanden. Judith werkt op maandag, dinsdagochtend en woensdag.

Els Slieker (assistente)

Els is tandartsassistente en werkt op vrijdag

Wilmar Teeuw (assistente)

Wilmar is tandarts- en orthodontie-assistente. Zij werkt sinds 2001 in de praktijk en is het centrale aanspreekpunt bij de balie. Wilmar werkt op maandagochtend, dinsdag, woensdag en donderdag.

Cynthia van Houten (assistente)

Cynthia is tandarts- en orthodontie-assistente. Ze is sinds april 2007 in de praktijk werkzaam. Cynthia werkt op maandagmiddag en avond, woensdag en donderdag.

Sharon Trustfull

Sharon is in 2011 afgestudeerd als mondhygiëniste en heeft de afgelopen jaren in diverse praktijken in Amsterdam gewerkt. Sharon ook affiniteit met het behandelen van patiënten met paradontitis.  Sharon werkt op woensdag en eventueel wisselende andere dagen.